Baseret på tillid, IKKE din tidligere kredithistorik

Lån op til 70.000 kr. Inden for 24 timer. Hurtigt, fleksibelt og let tilgængeligt, når du har en kautionist.

Jeg vil gerne låne

for

For et total kreditbeløb på 32.000 kr. over 36 månedlige betalinger af 1.561,26 kr. pr. maned.

24.98% APR (APR er der for at hjælpe dig med at sammenligne forskellige tilbud. I dette tilfælde er det et maksimum af 24.98%)

F.eks. for et samlet kreditbeløb på 32.000 kr. over 36 måneder med en fast månedlig ydelse på 1.561,26 kr. Den samlede rente, der skal tilbagebetales, er 24.205,36 kr. Det samlede beløb, der skal tilbagebetales, er 56.205,36 kr.med en årlig effektiv rente på 24,98%, svarende til en årlig nominel rente på 22,51%.

Hurtig Udbetaling

Trygt & Sikkert

Ingen skjulte gebyrer

I de gode gamle dage, besluttede bankerne hvem de lånte til, ud fra en betragtning på baggrund af tiltro til personen og dennes relationer. Hvis du ville låne hos en bank kunne du blot spørge en bekendt om de ville kautionere for dig. Men tingene ændrede sig. Kreditscorer og gældsregistre tog over, og millioner af folk blev efterladt i kulden, da deres situationer ikke passede ind i billedet mere.

Vi vidste hvordan det føles at blive afvist, så vi besluttede os for at gøre noget ved det. Det er lige meget om du har dårlig kredit - det vigtigste for os er, at du har en ven eller et familiemedlem, der stoler nok på dig til at garantere at de vil håndtere betalingerne, hvis du ikke selv kan, og at du også selv har råd til at imødekomme de månedlige betalinger.

Ansøg Nu!

En kautionist er for det meste en god ven, et familiemedlem eller en arbejdskollega, som ved du kan tilbagebetale lånet. Din kautionist skal have en god forståelse for din økonomiske situation, da de skal tilbagebetale lånet, hvis det hænder, at du er ude af stand til selv at gøre det.

Din kautionist skal også have en god kredithistorik, må ikke være i RKI eller i et gældsregister og være mellem 18 og 75.

Ansøg Nu!

Vi baserer vores lån på tillid, ikke automatiseret kreditscorer. Så selv hvis du har haft dårlig kredit før i tiden, men din kautionist stoler på dig, så gør vi også. Ansøg nu for at låne op til 70.000 kr.!

Ansøg Nu!